Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн-зустріч на Білоцерківщині: Актуальні питання сплати податків та переваги оформлення трудових відносин

, опубліковано 28 червня 2024 о 18:25

Начальниця Білоцерківського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Київській області Леся Кравченко провела онлайн-зустріч на тему: «Актуальні питання сплати податків фізичними особами. Порядок отримання податкової знижки. Переваги оформлення трудових відносин».

Під час заходу вона детально розповіла про найважливіші аспекти сплати податків для фізичних осіб. Зокрема, було обговорено актуальні питання, пов'язані з податковими зобов'язаннями, термінами та порядком сплати податків.

Окрема увага була приділена питанню отримання податкової знижки. Податківиця пояснила порядок подання декларацій та документів, необхідних для отримання знижки, а також підкреслила важливі моменти, які варто враховувати при поданні декларації про майновий стан і доходи.

Також, в ході зустрічі було розглянуто переваги оформлення трудових відносин. Леся Кравченко наголосила на важливості легального працевлаштування, яке забезпечує соціальні гарантії, захист трудових прав та стабільність фінансового стану працівників.

Завершуючи зустріч Леся Кравченко відповіла на численні запитання учасників, надавши вичерпні та професійні роз’яснення.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast