Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Білоцерківська ДПІ провела семінар з популяризації електронних сервісів ДПС та використання права на податкову знижку

, опубліковано 28 червня 2024 о 18:35

Днями Білоцерківська ДПІ організувала навчальний семінар для фізичних осіб за участі начальниці відділу податкових сервісів та звітності, організації роботи ЦОП Оксани Коломієць. Захід був присвячений темам популяризації електронних сервісів Державної податкової служби, застосування безкоштовного мобільного застосунку "Моя податкова", права на податкову знижку та перевагам  оформлення трудових відносин.

Оксана Коломієць розповіла про нові та вже існуючі електронні сервіси, які пропонує ДПС для спрощення процесу взаємодії між платниками податків та податковими органами.

Учасники семінару дізналися про функціональні можливості кабінету, зокрема, як його використовувати для подання податкової звітності та отримання актуальної інформації про свої податкові зобов’язання.

Щодо права на податкову знижку: детально роз'яснила порядок заповнення та подання декларації про майновий стан і доходи в електронному вигляді, підкресливши переваги такого підходу.

Наостанок звернула увагу на важливість офіційного працевлаштування та переваги, які це надає як працівникам, так і роботодавцям.

Захід був спрямований на підвищення обізнаності платників податків про сучасні технологічні можливості, які пропонує ДПС, та надання їм практичних навичок у користуванні електронними сервісами. 

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast