Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки діяльності Тетіївської ДПІ за основними напрямками роботи за січень-травень 2024 року

, опубліковано 17 червня 2024 о 13:18

Впровадження та розвиток електронних сервісів для суб’єктів господарювання

Станом на 01 червня 2024 року на податковому обліку в Тетіївській ДПІ ГУ ДПС у Київській області перебуває 528 юридичних осіб та 1384  фізичних осіб-підприємців.

За січень-травень 2024 року фахівцями Центру обслуговування платників Тетіївської ДПІ розглянуто 1507 звернення громадян щодо надання адміністративних послуг, з них 426 надійшло в електронній формі. Надано протягом звітного періоду 1466 адміністративних послуг в тому числі засобами телекомунікаційного зв’язку 388.

Найбільш запитуваною адміністративною послугою була видача реєстраційних номерів облікової картки платника податків та внесення відповідних даних до паспортів – надано 881 таких послуг. Також громадяни отримали 165 довідки з державного реєстру фізичних осіб про суми виплачених доходів та утриманих податків, зареєстровано 19 книг обліку розрахункових операцій, 28 реєстратора розрахункових операцій, 93 програмних реєстраторів розрахункових операцій. Разом з тим, зареєстровано платниками єдиного податку 87 суб’єктів підприємницької діяльності, надано 151 витягів з реєстру платників єдиного податку, 12 витягів з реєстру платників ПДВ, видано 2 довідки щодо підтвердження статусу податкового резидента. 

Протягом звітного періоду платниками податків подано 5465 податкової, фінансової та іншої звітності, із них засобами телекомунікаційного зв’язку - 5347 або 97,84%. У паперовому вигляді працівниками Центру обслуговування платників Тетіївської  ДПІ опрацьовано 118 звіти.

Платникам податків постійно надаються усні консультації, консультації в телефонному режимі в межах компетенції.

Організація роботи з платниками податків, громадськістю та засобами масової інформації

За звітний період особисті зустрічі керівництва Тетіївської ДПІ з представниками бізнес спільноти не проводилися. Протягом січня - травня запити на тримання публічної інформації, звернення громадян та запити на отримання публічної інформації не надходили. 

Тетіївська ДПІ