Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн-зустріч з фізичними особами: Актуальні питання сплати податків, податкова знижка та переваги оформлення трудових відносин

, опубліковано 04 липня 2024 о 13:15

У рамках проведення онлайн-зустрічі  з фізичними особами, начальниця Білоцерківського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Київській області Леся Кравченко розглянула ряд важливих питань. А саме: актуальні аспекти сплати податків фізичними особами;  порядок отримання податкової знижки та переваги оформлення трудових відносин.

Були розглянуті кроки для отримання податкової знижки згідно зі статтею 166 Податкового кодексу України. Начальниця підкреслила важливість документального підтвердження витрат та правильного оформлення декларації про доходи.

Леся Кравченко акцентувала увагу на перевагах офіційного оформлення трудових відносин. Були обговорені соціальні гарантії для працівників, стабільність у сплаті податків та внесків до державного бюджету, а також юридичні аспекти трудових договорів.

Учасники заходу отримали вичерпні відповіді на свої питання та важливу інформацію з порушених питань.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast