Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч із бізнесом на Білоцерківщині: Актуальні питання декларування податку на прибуток за перше півріччя

, опубліковано 04 липня 2024 о 13:16

Днями відбулася онлайн-зустріч бізнесу та начальниці Білоцерківського відділу податків і зборів з юридичних осіб ГУ ДПС у Київській області Ольги Шульги. Темою заходу стали актуальні питання декларування податку на прибуток за перше півріччя 2024 року.

Ольга Шульга розкрила основні аспекти заповнення декларації з податку на прибуток, акцентуючи увагу на змінах, які  були внесені Наказом МФУ 06.03.2024 №111 «Про затвердження Змін до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств». Ці зміни включають оновлення форми декларації, що покликане спростити процес звітування для платників податків та забезпечити більшу прозорість і точність даних.

Особливу увагу було приділено питанням щодо якісного заповнення всіх додатків до декларації, а саме при наявності пільг та звільнень від оподаткування, а також розглянуто особливості  переходу на загальну систему оподаткування для підприємств, які раніше користувалися спеціальним режимом оподаткування. 

Учасники мали змогу отримати вичерпні відповіді на свої питання та обговорити практичні аспекти заповнення декларації .

Вона підкреслила, що своєчасне та правильне декларування податку на прибуток сприяє забезпеченню фінансової стабільності як окремих підприємств, так і економіки країни в цілому.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast