Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулася зустріч з головою ТВГО «Асоціація платників податків»

опубліковано 22 квітня 2021 о 16:36

У ГУ ДПС у Київській області відбулась робоча зустріч заступника начальника Олександра Загорського з очільником територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» у Київській області Романом Косинським.

У ході зустрічі особливу увагу учасники звернули на умови ведення бізнесу під час запровадженого локдауну, реалізацію законодавчих змін, що покликані допомогти малому, середньому та великому бізнесу ключових секторів економіки Київської області у ситуації, що склалася.

Крім того, розглянуто питання й щодо складення, реєстрації, розблокування податкових накладних/розрахунків коригування, що безперечно є важливими та актуальним для суб’єктів господарювання які здійснюють свою діяльність на території Київщини.

Як зазначив під час зустрічі Олександр Загорський незважаючи на непрості умови, спричинені епідемією гострої респіраторної хвороби COVID - 19, держава та відповідно і податкові органи забезпечують проведення заходів спрямованих на сприяння підприємництву, у тому числі удосконаленню системи адміністрування податків, зборів, платежів.