Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн засідання «круглого столу» щодо використання електронних сервісів ДПС відбулось в Обухівській ДПІ ГУ ДПС у Київській області

опубліковано 22 квітня 2021 о 16:34

Днями в Обухівській ДПІ ГУ ДПС у Київській області у режимі онлайн зв’язку відбулось засідання круглого столу на тему: «Електронні сервіси ДПС – на допомогу платникам податків».

У заході взяли участь в.о. заступника начальника ГУ ДПС у Київській області Денис Гергі та заступник начальника Обухівської ДПІ Оксана Черненька.

Під час заходу Денис Гергі розповів про електронні сервіси ДПС, зокрема, можливості електронного кабінету, а також сервіс InfoTax: «У період карантинних обмежень використання електронних сервісів, запроваджених ДПС, набувають все більшої популярності серед платників, зокрема, подання звітності та сплати податків. Це і зручно, із значно заощаджує час платників». 

 Заступник начальника Обухівської ДПІ Оксана Черненька, у свою чергу, підкреслила, що розширення спектру онлайн послуг - один з пріоритетів для податкової, який дійсно забезпечує прозорість, простоту та зручність надання державних послуг громадянам та бізнесу онлайн. Також заступник начальника, відповідаючи на питання платників податків, надала практичні рекомендації щодо застосування електронних сервісів.