Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Київщині припинили незаконну діяльність АЗС

, опубліковано 22 квітня 2021 о 16:31

За матеріалами управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Київській області працівники відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту податкової служби пристоличного регіону спільно зі співробітниками управління протидії економічним правопорушенням ГУ ДФС у Київській області припинили незаконну діяльність АЗС на території м. Бровари.

Зокрема, суб’єкт господарювання провадив незаконну діяльність АЗС та здійснював реалізацію бензину та дизельного палива без ліцензії на право роздрібної торгівлі паливно- мастильними матеріалами, чим порушено вимоги Закону України №481/95 ВР від 19.12.1995 року.

У результаті вжитих заходів протиправну діяльність припинено, а з незаконного обігу вилучено 13,4 тони паливно-мастильних матеріалів на суму 408 тисяч гривень. Обладнання для зберігання та реалізації ПММ демонтовано та вилучено, а його орієнтовна вартість складає 150 тисяч гривень.

За безліцензійну торгівлю та порушення порядку ведення обліку товарних запасів суб’єкта господарювання буде притягнуто до відповідальності у вигляді накладення штрафних/фінансових санкцій на суму понад 1 мільйон гривень, що викладено в акті фактичної перевірки.

Співробітниками УБФЗ ГУ ДФС у Київській області складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 164 КуАП.