Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кампанія декларування доходів громадян фінішує за 8 днів

, опубліковано 22 квітня 2021 о 16:29

Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що останній день подання податкової декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік платниками податків, які згідно з нормами  Податкового кодексу України мають обов’язок щодо її подання   - 30 квітня 2021 року.

Декларація про майновий стан і доходи подається за місцем своєї податкової адреси (місцем реєстрації ) в один із таких способів:

- особисто або уповноваженою на це особою;

- надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення, але не пізніше ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання декларації;

- засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог щодо електронного документообігу (не пізніше закінчення останньої години дня, в якому спливає такий граничний строк).

При цьому громадяни, які мають право на податкову знижку, декларацію  за підсумками 2020 року можуть подати  по 31 грудня 2021 року включно.

 Порядок заповнення декларації викладено в Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 02.10.2015 року №859 «Про затвердження форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи» (зі змінами та доповненнями).

Заповнити та подати декларацію можна безпосередньо у податковій інспекції. Бланки декларацій та  консультативну допомогу щодо її заповнення Вам  безоплатно нададуть співробітники центрів обслуговування платників податків, що знаходяться на території області.

Дякуємо за вчасно подану декларацію!