Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зроблено черговий крок на шляху налагодження співпраці між держаними органами задля забезпечення законності, охорони прав, свобод, законних інтересів та добробуту громадян

, опубліковано 21 квітня 2021 о 16:49

Зроблено черговий крок на шляху налагодження співпраці між держаними органами задля забезпечення законності, охорони прав, свобод, законних інтересів та добробуту громадян.

Так, сьогодні, 21.04.2021, під час зустрічі очільника ГУ ДПС у Київській області Олени Виноградової та Олексія Бойка – начальника Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства окреслено основні напрямки взаємодії ввірених територіальних підрозділів центральних органів державної влади.

Зокрема, досягнуто згоди у взаємному сприянні впровадженню громадських ініціатив, активізації місцевих громад, направлених на налагодження конструктивного діалогу між суспільством та органами державної влади, здійсненні інформаційного обміну, у тому числі й стосовно справляння податків та зборів суб’єктами господарювання, що належать до сфери управління Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства, проведенні спільних заходів перевірки суб’єктів господарювання сфери лісокористування тощо.

«Головне управління ДПС у Київській області впевнено крокує у напрямку налагодження дійсно ефективного співробітництва з органами державної влади Київщини. Головна мета державних органів, насправді, одна на всіх – благо громадян та нашої країни. Правомірне, раціональне лісокористування, метою якого є забезпечення потреб населення й виробництва в лісовій продукції, являється важливою складовою комфортного життя суспільства і органи податкової служби безперечно цьому сприятимуть», – зазначила Олена Виноградова.