Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Олена Виноградова: «На Київщині ріст кількості платників податків становить 5,9 тисяч»

опубліковано 09 липня 2021 о 13:51

Наразі в територіальних органах ГУ ДПС у Київській області обліковується понад 184 тисяч платників, із них – 79,5 тисяч юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців – 105,5 тисяч. Про це повідомила начальник пристоличної податкової служби Олена Виноградова. За наданою інформацією, приріст до січня-червня 2020 року становить 3,4% або 5,9 тисяч платників.

З початку  року власний бізнес започаткували понад 10 тисяч суб’єктів господарювання. З них – 1,8 тисяч юридичних осіб та 8,5 тисяч фізичних осіб – підприємців. Ріст до минулорічного показника становить 14% або 1317 платників.

Щодо кількості платників податку на додану вартість слід відмітити, що на сьогодні, реєстр налічує 17,7 тисяч платників податку. Це на 4,1% або 702 платника більше, ніж у відповідному періоді минулого року.

ГУ ДПС у Київській області звертає увагу новостворених платників, що на сьогодні, відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» публічна інформація у формі відкритих даних  оприлюднюється для вільного та безоплатного доступу до неї у розділі «Відкриті дані» на  вебпорталі ДПС за посиланням https://tax.gov.ua/datasets.php.

ГУ ДПС у Київській області