Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У податковій Київської області відбулась зустріч з керівництвом виконавчої служби

, опубліковано 29 жовтня 2021 о 10:14

Основні аспекти співпраці податкової пристоличного регіону та виконавчої служби стали лейтмотивом зустрічі, що відбулась сьогодні у приміщенні Головного управління ДПС у Київській області. Участь у заході взяли начальник Олена Виноградова, заступник начальника Михайло Огерук, начальник управління по роботі з податковим боргом Алла Кравченко. Виконавчу служб представив Михайло Сувало, начальник Управління забезпечення примусового виконання рішень у м. Києві ЦМУ Міністерства юстиції. 

У ході зустрічі говорили, зокрема, про стягнення податкового боргу, а також погашення заборгованості з єдиного внеску. У своєму коментарі Олена Виноградова підкреслила важливість координації спільних заходів, а також зазначила, що податкова служба орієнтує свою роботу на упередження виникнення заборгованості з-поміж платників податків:  

«Несвоєчасна сплата або несплата податкових боргів та єдиного внеску підприємцями гальмує економічний та соціальний розвиток громад Київської області, і призводить до нестачі фінансування важливих, скажімо, соціальних проектів. Тому співпраця наших відомств у рамках інформаційної взаємодії надасть можливість забезпечити надходження до бюджетів, а також сприятиме виконанню державних гарантій населенню Київської області».