Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар-практикум щодо застосування громадянами права на податкову знижку відбувся в Обухівській ДПІ

опубліковано 14 травня 2021 о 13:18

Застосування громадянами права на податкову знижку - такою була тема семінару-практикуму, що відбувся  в Обухівській ДПІ  ГУ ДПС у Київській області 13  травня  2021 року.

Семінар-практикум провела начальник Обухівської ДПІ Світлана БЄЛЯЄВА. Вона приділила увагу питанню застосування громадянами права на податкову знижку та переліку витрат, які  можна включити до  податкової знижки.

Наголосила, що до податкової знижки включаються фактично здійснені протягом звітного податкового року платником податку витрати, підтверджені відповідними платіжними та розрахунковими документами, зокрема квитанціями, фіскальними або товарними чеками, прибутковими касовими ордерами, що ідентифікують продавця товарів (робіт, послуг) і особу, яка звертається за податковою знижкою, а також копіями договорів за їх наявності в яких обов'язково повинно бути відображено вартість таких товарів (робіт, послуг) і строк оплати за такі товари. Копії зазначених документів (крім електронних розрахункових документів) надаються разом з податковою декларацією.

Начальник інспекції акцентувала увагу присутніх, що про всі новації податкового законодавства можна дізнатися на офіційній сторінці ГУ ДПС у Київській області у мережі Facebook за посиланням www.facebook.com/tax.kyiv.oblast та на телеграм-каналі ДПС https://t.me/tax_gov_ua.

Фахівці податкової інспекції провели практикум з платниками щодо заповнення Декларації про майновий стан і доходи та Розрахунку Ф3, а також відповіли на запитання учасників семінару.

 Обухівська ДПІ ГУ ДПС у Київській області