Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Білоцерківщини продовжують обговорення проблемних питань зупинення реєстрації ПН/РК

опубліковано 26 грудня 2022 о 11:15

Сьогодні начальницею Білоцерківського відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Київській області Ольгою ШУЛЬГОЮ проведена чергова зустріч з платниками податку на додану вартість щодо алгоритму дій бізнесу в разі зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

На початку зустрічі Ольга ШУЛЬГА ознайомила присутніх із змінами до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року № 1154 та окреслила головні критерії віднесення платників до категорії ризикових.

Крім того, зазначила показники, за якими визначається позитивна податкова історія платника ПДВ, а також необхідність подання до контролюючого органу повідомлення про об’єкти оподаткування форми 20-ОПП.

Детально кожному платнику були надані рекомендації щодо заповнення повідомлення про надання пояснень та якісного формування пакету копій документів щодо податкових накладних, реєстрацію яких зупинено, які надсилаються через електронний кабінет платника.

Залишаємось на зв’язку:

Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 

Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Приєднатись до офіційного каналу ДПС у Телеграм: t.me/tax_gov_ua

Білоцерківський відділ податків

 і зборів з юридичних осіб